• Намери ни:
  • Работно време офис: от понеделник до събота от 09:00ч. до 16:00ч.

Регистрация

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

БИО МЕНЮ

"Човек е това, което яде". Грижата и здравето на Вашето дете е наш най-голям приоритет. А храненето е от първостепенна важност за живота ни. Затова ние, екипа на детска млечна кухня "Ян Бибиян", създадохме специално за Вас, нашите най-важни и малки клиенти, Био Меню, приготвено от най-качествени и здравословни био продукти, произведени от сертифицирани био градини и ферми и сготвено с много любов за Вас. Биологичната храна е по-вкусна , продуктите запазват в по-голяма степен полезните си съставки и съответно сме естествено здрави. Живеейки природосъобразно, хранейки се биологично ние помагаме на нас и на околната среда да живеем по-дълго и по-щастливо, с по-малко болести и стрес.

БИО - защото ни е грижа за Вашето дете

Ние използваме 95% био продукти, защото искаме да осигурим най-доброто за Вашето дете. Продуктите, които използваме са произведени в сертифицирани био ферми.

Специално подбрани продукти

  • Био плодове и зеленчуци

    Био плодове и зеленчуци! Произведени са в сертифицираните био градини на нашите партньори. Ние редовно проверяваме производителите и нашите доставчици, за да удостоверят, че те спазват утвърдените законови регламенти и имат съответните документи.

  • Прясно месо и животински продукти

    Месото и животинските продукти, които използваме са винаги пресни - от здрави, щастливи животни, отглеждани на свобода в тучни планински пасища.

  • Без консерванти

    Без консерванти! Приготвяната от нас храна е свежа, прясна и с гарантирано качество - без оцветители, подобрители и консерванти, защото ни е грижа за природата и за вашите деца! Използваме 100% органични продукти с доказано качество и произход!

Нашите партньори

Домашница

Магазин за вкусна чиста храна и козметика

Балев Био Маркет

Балев Био Маркет е българска фирма - вносител на органични храни и био продукти. Тяхната мисия е да покажат на хората един по-различен начин на живот - живот в синхрон с природата.

Хармоника

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial