За нас

Когато избирате детска кухня Ян Бибиян, Вие се грижите за детето си по-най добрия начин!

Райони на доставка

Детска кухня Ян Бибиян е създадена с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна, без да затормозяват излишно своето ежедневие. Детска кухня Ян Бибиян обслужва територията на София, Костинброд, Сливница, Ел.Пелин, Драгоман. Тя е изградена съгласно всички Европейски изисквания и норми на Агенцията по храните.

Меню

Детска кухня Ян Бибиян предлага разнообразно тристепенно меню, съставено от супа, основно ястие и десерт. Нашето меню се изготвя от  Инструктор по хранене и е съобразено с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти. По този начин Вашето дете приема всички хранителни вещества, необходими за правилното му развитие и добро здраве.

Частично меню

Ако решите да ползвате частично менюто, което предлагаме (напр. супа и основно ястие) ще трябва да направите Вашата поръчка по телефона.

Доставка

Изберете най-удобния начин

Ние се грижим детето Ви да получава храната си редовно, бързо и надеждно, като се стремим да облекчим и Вашите ангажименти. Затова Ви предлагаме да изберете най-удобния начин да получите храната на детска кухня Ян Бибиян. Храната се доставя с лицензирани от БАБХ транспортни средства. 

Час на доставка

Повечето клиенти се интересуват за часа на доставка. За различните райони е различна от 07:00ч до 12:00 12:30ч. Кухнята не се ангажира с точни часове на доставка. Както получите първата доставка, така ще идва и в останалите дни. Храната е предплатена, т.е. в първия ден на доставката си плащате избрания пакет. Кухнята запазва правото да променя маршрутите и часовете на доставка с оглед максимално бързо и повече адреси да обслужва всеки шофьор-доставчик.

Доставка до дома

достатъчно е едно обаждане на нашите телефони:
София
0884/ 244 213
02/ 973 22 24
0700 11 013
Пловдив
0884/ 230 454

Опаковки

Опаковките на детска кухня Ян Бибиян са за еднократна употреба, машинно затворени с алуминиева капачка и отговарят абсолютно точно на Европейските изисквания за транспорт и съхранение на прясно приготвена храна. Кутиите са топлоустойчиви и може при необходимост да бъдат използвани в микровълнова фурна, под гореща вода, което няма да наруши качествата им. Опаковките са пъстри и весели – забавни за детето и приятни за Вас. За ваше улеснение предлагаме три вида грамаж 160 гр., 210 гр., и 300 гр.

Качество и контрол

Ние знаем, че Вашето дете е най-скъпото за Вас, затова Ви помагаме да му осигурявате само най-добротобез компромис!

Детска кухня Ян Бибиян разполага със сертификат за качество НАССР. Ние спазваме стриктно системата за контрол по отношение на материалите, технологията на производство, хигиената, производствените помещения, съоръженията, персонала и документацията и транспортните средства.

Детска кухня Ян Бибиян

осигурява допълнителен самоконтрол на хигиената и качеството на храната, чрез:

9

Машинното затваряне на опаковките с храна

9

Апаратурата за експресен контрол на хигиената от фирма Биоком Силистра

9

Частна детска кухня „Ян Бибиян” приготвя храната със сребърна вода. Модулна станция пречиства и обеззаразява водата посредством сребърни и медни електроди, които по съвременна екологична технология е доказано, че унищожават всички микроорганизми, вируси и бактерии и възстановяват разрушената финна структура на водата. Пречистената вода осигурява надеждна имунна защита.

Патронаж

Разгледайте нашите менюта и поръчайте още днес!

Запознайте с с районите и пунктовете ни на доставка!

Share This

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че на 06.05.2019 няма да се извършва доставка на храна. Заявки за 07.05.2019 ще се приемат на 04.05.2019. На 24.05.2019 също няма да се извършва доставка, като на 23.05.2019 ще се доставя менюто и за 24.05.2019.