За нас

Когато избирате детска кухня Ян Бибиян, Вие се грижите за детето си по-най добрия начин!

Райони на доставка

Детска кухня Ян Бибиян е създадена с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна, без да затормозяват излишно своето ежедневие. Детска кухня Ян Бибиян обслужва територията на София, Костинброд, Сливница, Ел.Пелин, Драгоман. Тя е изградена съгласно всички Европейски изисквания и норми на Агенцията по храните.

Меню

Детска кухня Ян Бибиян предлага разнообразно тристепенно меню, съставено от супа, основно ястие и десерт. Нашето меню се изготвя от  Инструктор по хранене и е съобразено с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти. По този начин Вашето дете приема всички хранителни вещества, необходими за правилното му развитие и добро здраве.

Частично меню

Ако решите да ползвате частично менюто, което предлагаме (напр. супа и основно ястие) ще трябва да направите Вашата поръчка по телефона.

Доставка

Изберете най-удобния начин

Ние се грижим детето Ви да получава храната си редовно, бързо и надеждно, като се стремим да облекчим и Вашите ангажименти. Затова Ви предлагаме да изберете най-удобния начин да получите храната на детска кухня Ян Бибиян. Храната се доставя с лицензирани от БАБХ транспортни средства. 

Час на доставка

Повечето клиенти се интересуват за часа на доставка. За различните райони е различна от 07:00ч до 12:00 12:30ч. Кухнята не се ангажира с точни часове на доставка. Както получите първата доставка, така ще идва и в останалите дни. Храната е предплатена, т.е. в първия ден на доставката си плащате избрания пакет. Кухнята запазва правото да променя маршрутите и часовете на доставка с оглед максимално бързо и повече адреси да обслужва всеки шофьор-доставчик.

Доставка до дома

достатъчно е едно обаждане на нашите телефони:
София
0884/ 244 213
02/ 973 22 24
0700 11 013
Пловдив
0884/ 230 454

Опаковки

Опаковките на детска кухня Ян Бибиян са за еднократна употреба, машинно затворени с алуминиева капачка и отговарят абсолютно точно на Европейските изисквания за транспорт и съхранение на прясно приготвена храна. Кутиите са топлоустойчиви и може при необходимост да бъдат използвани в микровълнова фурна, под гореща вода, което няма да наруши качествата им. Опаковките са пъстри и весели – забавни за детето и приятни за Вас. За ваше улеснение предлагаме три вида грамаж 160 гр., 210 гр., и 300 гр.

Качество и контрол

Ние знаем, че Вашето дете е най-скъпото за Вас, затова Ви помагаме да му осигурявате само най-добротобез компромис!

Детска кухня Ян Бибиян разполага със сертификат за качество НАССР. Ние спазваме стриктно системата за контрол по отношение на материалите, технологията на производство, хигиената, производствените помещения, съоръженията, персонала и документацията и транспортните средства.

Детска кухня Ян Бибиян

осигурява допълнителен самоконтрол на хигиената и качеството на храната, чрез:

9

Машинното затваряне на опаковките с храна

9

Апаратурата за експресен контрол на хигиената от фирма Биоком Силистра

9

Частна детска кухня „Ян Бибиян” приготвя храната със сребърна вода. Модулна станция пречиства и обеззаразява водата посредством сребърни и медни електроди, които по съвременна екологична технология е доказано, че унищожават всички микроорганизми, вируси и бактерии и възстановяват разрушената финна структура на водата. Пречистената вода осигурява надеждна имунна защита.

Патронаж

Разгледайте нашите менюта и поръчайте още днес!

Запознайте с с районите и пунктовете ни на доставка!

Share This