РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ НА ДЕЦА ОТ 3 ДО 7 Г.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
За децата между 3 и 7 години храненето е много важно, не само защото осигурява хранителни вещества за бързо растящия и развиващ се организъм. В този период се поставят основите на хранителните вкусове и предпочитания и се изгражда културата на хранене. Сега е моментът да формирате у децата си навици за балансиран и здравословен хранителен режим – основа за профилактиката на множество значими заболявания в зряла възраст.

Използвайте нашата детска кухня в София, за да осигурите на детето си пълноценно хранене, съобразено изцяло с препоръките на здравните власти за 3 – 7 годишна възраст. Приготвяме разнообразни ястия от пресни, качествени продукти – месо, риба, мляко и млечни произведения, яйца, зърнени култури, много плодове и зеленчуци.

Изберете за своето малко съкровище най-подходящото тристепенно детско меню. В София и близките населени места имаме стационарни пунктове, в които можете да получавате прясна храна всеки ден. Така храните детето си пълноценно, разнообразно и вкусно и ви остава време да поиграете с него.

Share This