Регистрация

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Адрес кухня:

гр. София, гара Искър, ул. Поручик Христо Топракчиев N: 10

Телефони за поръчка:
 • 0884 244 213

 • 02 973 22 24

Банкова сметка:

"ЕМ ВИ ДИ ВИ" ЕООД

Уникредит Булбанк

BG 09 UNCR 7000 1522 4248 99

Имейл:

yanbibiyan31@gmail.com

Последвайте ни в социалните мрежи:
Адреси на стационарни пунктове:
Виж пунктовете
 • История

  Детска кухня "Ян Бибиян" е създадена с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна, без да затормозяват излишно своето ежедневие. Детска кухня "Ян Бибиян" обслужва територията на София, Костинбрад, Сливница, Елин Пелин, Драгоман. Тя е изградена съгласно всички Европейски изисквания и норми на Агенция по храните.

 • Мисия

  Детска кухня "Ян Бибиян" е създадена с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна. Ние предлагаме разнообразно тристепенно меню, състоящо се от супа, основно и десерт. Менюто се изготвя от Инструктор по хранене и е съобразено с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти. По този начин вашето дете приема всички хранителни вещества, необходими за правилното му развитие и добро здраве.

Ние мислим за здравето на вашите деца

 • Сребърна вода

  Приготвяме храната със сребърна вода. Модулната станция пречиства и обеззаразява водата посредством сребърни и медни електроди, които унищожават всички микроорганизми, вируси и бактерии.

 • Качество и контрол

  Разполагаме със сертификат за качество НАССР. Ние спазваме стриктно системата за контрол по отношение на материалите, технологията на производство и хигиената.

 • Опаковка

  Опаковките ни са за еднократна употреба, машинно затворени с алуминиева капачка и отговарят на Европейските изисквания за транспорт и съхранение на прясно приготвена храна.

 • Доставка

  Ние се грижим детето ви да получи своята храна редовно, бързо и надеждно. Храната се доставя с лицензиран от БАБХ транспортни средства.

Обявления

Публична покана номер BG05M90P001-1.019-0086-C01 дата 07.06.2018 г. с предмет: "Провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация от трета степен по специалност 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения, професия 811060 Ресторантьор". Краен срок за подаване на оферти: 14.06г. 23:59 г.

Пишете ни:

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial