• Намери ни:
 • Работно време офис: от понеделник до събота от 09:00ч. до 16:00ч.

Регистрация

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Адрес кухня:

гр. София, гара Искър, ул. Поручик Христо Топракчиев N: 10

Телефони за поръчка:
 • 0884 244 213

 • 02 973 22 24

Банкова сметка:

"ЕМ ВИ ДИ ВИ" ООД

Уникредит Булбанк

BG 09 UNCR 7000 1522 4248 99

В основание за плащане посочете телефона към поръчката.

Имейл:

info@yanbibiyan.net

Последвайте ни в социалните мрежи:
Адреси на стационарни пунктове:
Виж пунктовете
 • История

  Детска кухня "Ян Бибиян" е създадена с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна, без да затормозяват излишно своето ежедневие. Детска кухня "Ян Бибиян" обслужва територията на гр. София, София област, гр. Перник и гр. Пловдив. Тя е изградена съгласно всички Европейски изисквания и норми на Агенция по храните.

 • Мисия

  Детска кухня "Ян Бибиян" е създадена с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна. Ние предлагаме разнообразно тристепенно меню, състоящо се от супа, основно и десерт. Менюто се изготвя от Инструктор по хранене и е съобразено с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти. По този начин вашето дете приема всички хранителни вещества, необходими за правилното му развитие и добро здраве.

Ние мислим за здравето на вашите деца

 • Качество и контрол

  Разполагаме със сертификат за качество НАССР. Ние спазваме стриктно системата за контрол по отношение на материалите, технологията на производство и хигиената.

 • Опаковка

  Опаковките ни са пластмасови опаковки за еднократна употреба, машинно затворени с алуминиева капачка. Материалът, от който са направени е полипропилен (PP 5) , който се счита за най-стабилната пластмаса, тъй като има много висока точка на топене и е изключително устойчива. От него са изработени опаковките на киселото мляко, кутии за маргарин, кутиите за съхранение на храна, голяма част от бебешките и детските съдове за хранене, шишета за шампоан, сламки за пиене, памперси и дори термобельото. Засега липсва информация РР – полипропилен номер 5 да отделя вредни химикали, поради което се счита за една от най-безопасните пластмаси за човешкото здраве. Произведени са от висококачествени материали и всички са годни за опаковане на хранителни продукти и са в съответствие с разпоредбите на Европейския съюз и САЩ за безопасност и безвредност.

 • Доставка

  Ние се грижим детето Ви да получи своята храна редовно, бързо и надеждно. Храната се доставя с лицензиран от БАБХ транспортни средства.

Обявления

Публична покана номер BG05M90P001-1.019-0086-C01 дата 07.06.2018 г. с предмет: „Провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация от трета степен по специалност 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения, професия 811060 Ресторантьор“. Краен срок за подаване на оферти: 14.06г. 23:59 г.

Пишете ни:

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial